Bezpieczeństwo na drodze. Jedna chwila…

To przedsięwzięcie jest tak wspaniałe, że postanowiliśmy je rozpowszechnić, a wszystko z myślą o tym,aby na naszych drogach było bezpiecznie. Klub Mitsubishi – „MitsuManiaki”  to pierwszy krok do normalności na polskich drogach. Ambasadorem akcji jest Maciek Zientarski, którego wystąpienie powinno zastanowić każdego, kto myśli,że na drodze jest Bogiem.

Skąd się wzięli?

• 2005 r. – powstanie Oficjalnego Klubu Mitsubishi – MitsuManiaki – klubu od początku promującego bezpieczeństwo na drodze.
  • 2011 r. – powstanie Akcji, a później Fundacji MitsuManiaki Dzieciom – fundacji spełniającej marzenia dzieci nieuleczalnie chorych przebywających od opieką Hospicjów na terenie całej Polski – facebook.com/mmdzieciom – nawiązanie współpracy m.in. z Magdą Nowakowską i Maćkiem Zientarskim.
  • 2018 r. – pierwsza edycja MitsuManiakowego Szkolenia Bezpiecznej Jazdy – cyklu szkoleń promujących bezpieczeństwo na drodze, pokazujących “na żywo”, jakie mogą być konsekwencje niebezpiecznej jazdy – stały gość szkoleń – Maciek Zientarski, który na własnym przykładzie opowiada uczestnikom o tym, jak tragiczne konsekwencje może mieć jedna chwila zapomnienia na drodze.
Zapraszamy do współpracy – Patryk Schultz – 602104890
Jedna chwila. Decyduje o Twoim być albo nie być. Jedna chwila. Dzięki niej możesz być Królem albo nikim.
Wystarczy jedna chwila, jeden błąd, by Twoje życie zmieniło się na zawsze. Maciej jest tego doskonałym przykładem.
Premiera serii filmów, które mają nam uświadomić, jak ważny jest rozsądek za kierownicą.
#1chwila i MitsuManiakowe Szkolenie Jazdy. Dołącz do nas! Jedź bezpiecznie!

#1chwila