Czas najwyższy przyjrzeć się się strukturom regionalnym Prawa i Sprawiedliwości – TOKiS jedzie do Cekcyna – TUCHOLSKA OFICYNA KULTURALNA I SPOŁECZNA / TOKiS – PRESS

Najwyższy już czas zadawać kłopotliwe pytania, czyli takie, których unikają członkowie każdej partii. Jest po temu świetna okazja, bo jutro w Cekcynie odbędzie się spotkanie min. z Panem Posłem Łukaszem Schreiberem.

Oczywiście, skorzystamy z okazji i posłuchamy tego, co ma nam do powiedzenia Pan Poseł i inni zaproszeni prelegenci, ale liczymy na to, że nie zawiodą lokalni działacze, którzy tym razem interesują nas najbardziej. Cofniemy się do chwili, kiedy odbyły się ostatnie wybory, które zdecydowały o wyborze nowych przedstawicieli, zapytamy o kuluary, frekwencję, spójność działania, plany i strategię na najbliższe wybory i inne  palące sprawy. Jak wiadomo w kwestiach partyjnych,TOKiS – PRESS, jeńców nie bierze.