Jubileusz Via Natury z Tucholi ozdobią występy znanych artystów! – TUCHOLSKA OFICYNA KULTURALNA I SPOŁECZNA / TOKiS – PRESS

Jubileusz Via Natury z Tucholi ozdobią występy znanych artystów!

W tym roku mija 10 rocznica powstania Stowarzyszenia „Via Natura”. Z tej okazji 11 lipca 2015 roku zaplanowano spotkanie członków i sympatyków Stowarzyszenia, połączone z koncertem na tucholskim rynku ich znanych ze scen i ekranów przyjaciół: Zbigniewa Wodeckiego, Grażyny Nity, Roberta Janowskiego oraz Agaty Młynarskiej.

Wielu czytelników zmyliła nasza informacja o tym, że odwołany występ w Lubiewie jednego z gości Via Natury – pana Zbigniewa Wodeckiego, oznacza również jego absencję podczas tucholskiej gali świetnego Stowarzyszenia. Nic podobnego!

Dlatego zapamiętajmy!

W sobotę, 11 lipca 2015 roku o godz. 19.00 na TUCHOLSKIM RYNKU,  specjalnie dla nas, wystąpią panie: Agata Młynarska, Grażyna Nita oraz panowie:Robert Janowski oraz…Zbigniew Wodecki. Przednia zabawa zapewniona, a Via Natura zrobi wszystko, aby się udała, czego Stowarzyszeniu i wszystkim uczestnikom pięknej gali serdecznie życzymy.

______________________