Kawa z TOKiS-em. Nowe przedszkole w Lubiewie

To była wyjątkowo smaczna kawa i tę wypiliśmy wspólnie w Lubiewie, bo właśnie tam zakończono w grudniu imponującą inwestycję. Lubiewo ma nowe przedszkole… i to jakie!

Mieliśmy wyjątkowych przewodników, którzy oprowadzili TOKiS-a po obiekcie. Odwiedziliśmy również dzieci, które wraz z opiekunkami serdecznie pozdrawiamy. Oczywiście nie bylibyśmy sobą, gdyby nie udało się znaleźć jakichś słabych stron. Dostrzegliśmy jedną, ale to drobiazg, możemy go pominąć, spychając na karb specyfiki budynku. Oczywiście za chwile obejrzymy kolejny film z cyklu „Kawa z TOKiS-em”, ale już uprzedzamy, że powstaje specjalny materiał filmowy o tym pięknym obiekcie, który będzie znacznie obszerniejszy, oddamy też również głos lokalnym samorządowcom, zasłużyli. W ten sposób poznamy szczegóły inwestycji, również dramatyczne chwile związane z sierpniowym kataklizmem, słowem informacje, których nie odnajdziecie nigdzie indziej.

Kawy zaparzone? Zaczynamy!