Międzypokoleniowe potyczki sportowe „Na przełaj przez pokolenia” – kolejne informacje

O zawodach informowaliśmy szeroko tutaj: LINK

Dzisiaj kolejne informacje.

Patronat honorowy nad przedsięwzięciami organizowanymi w ramach projektu „Na przełaj przez pokolenia” przez Uniwersytet Pierwszego Wieku działający przy Wyższej Szkole Zarządzania Środowiskiem w Tucholi objął Burmistrz Tucholi Pan Tadeusz Kowalski. Inicjatywa powstała w 2017 roku, a jej celem jest rozwijanie dialogu i pielęgnowanie więzi międzypokoleniowych.

W dniu 12 kwietnia 2019 roku o godz. 17:00 w Ośrodku Sportu i Rekreacji w Tucholi odbędą się międzypokoleniowe potyczki sportowe „Na przełaj przez pokolenia” organizowane już po raz drugi przez Wyższą Szkołę Zarządzania Środowiskiem w Tucholi z udziałem pięciu zespołów składających się ze słuchaczy Uniwersytetu I Wieku, ich rodziców, słuchaczy Uniwersytetu III Wieku, studentów WSZŚ w Tucholi oraz uczniów szkół ponadpodstawowych.

Warto tam być, warto w potyczkach wziąć w nich udział, upominki i wspaniała zabawa zapewnione!

Fot. OSiR Tuchola FB