Nie potraficie negocjować? Odejdźcie! W sprawie stawek za ciepło, tucholskie PK przekroczyło próg przyzwoitości

Wściekłość mieszkańców sięgnęła zenitu, spółka PK znowu na cenzurowanym, a cięgi zbiera Wielce Czcigodna Pani Prezes. Listy  w naszej skrzynce w swojej treści nie pozostawiają cienia złudzeń. Najczęstszym stwierdzeniem jest :”rozpędzić ich na cztery wiatry”. Skąd te utyskiwania, przecież nasi wybrani radni stoją na straży naszych kieszeni i kontrolują podobno wszystko to, co może mieć wpływ na tych, którzy oddali swój głos właśnie na nich.

W tym przypadku pozostały chyba tylko sarkazm i ironia, ponieważ obecni wybrańcy w kwestiach finansowych są równie skuteczni, jak parlament.  Tak się kończy eksperyment pan Zosi i Kaliksty w sprawie głosowania na ładne buzie i egzotyczne ugrupowania, poprzez sugestie w kolejkowej grupie, wprost ze stoiska mięsnego w markecie Polo, Dino i przy kasie w „Biedronie”.

Skoro podjęliśmy takie, a nie inne decyzje, trzeba ponieść tego konsekwencje i ponownie, za własne pieniądze, podtuczyć monopolistów.

CDN…

Follow by Email