Przedstawiciele Wyższej Szkoły Zarządzania w Tucholi spotkali się z dyrektorami m.in. liceów w Więcborku i Sępólnie Krajeńskim

Wyższa Szkoła Zarządzania w Tucholi jest bardzo aktywna, to cieszy, podobnie jak fakt, że działa właśnie w naszym miasteczku.

Najbliższy rok będzie dla uczelni bardzo intensywnym, a dowodem tego jest spotkanie  Rektora WSZŚ w Tucholi i Pełnomocnika Rektora z dyrektorami liceów w sąsiednich miasteczkach.

8 marca 2019 roku odbyło się spotkanie JM Rektora WSZŚ w Tucholi i Pełnomocnika Rektora z dyrektorami Liceum Ogólnokształcącego im. J. Korczaka w Więcborku, Liceum Ogólnokształcącego w Sępólnie Krajeńskim, Zespołu Szkół Ponadpodstawowych w Sępólnie Krajeńskim i Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Więcborku. Spotkanie miało na celu omówienie działań zaplanowanych do realizacji w 2019 roku, a wynikających z patronatu, jakim Uczelnia objęła szkoły ponadpodstawowe powiatu sępoleńskiego.

Follow by Email