Przygotuj swój rower do sezonu!

Wiosnę już mamy i najwyższy czas pomyśleć o tym, aby pożegnać codzienne stanie w korkach samochodowych przy Świeckiej, Warszawskiej, czy w centrum miasta. Idealnym narzędziem do poruszania się ( ze wskazaniem właśnie na poruszanie się) jest oczywiście stary, poczciwy rower, którego zazdroszczą nam kierowcy swoich stojących bolidów. Tanio, zdrowo, szybko i pewnie.

W kwestii pewności i bezpieczeństwa słów kilka. Nie potrzeba nam serwisów, mechaników rowerowych kasujących góry „cebulionów”, wystarczy zacisze domowe, podstawowe narzędzia, odrobina czasu i dobra kawa. Dobre z pożytecznym, ku radości domowników, którzy już nie mogą doczekać się pogodnego weekendu.

Przed rozpoczynającym się sezonem na co warto zwrócić uwagę? Na to pytanie odpowiada specjalista z… Ropczyc, bo jakoś w Tucholi, żadna firma rowerowa nie kwapi się, by reklamować się w ten sposób, a może po tym materiale coś się zmieni na lepsze i w tej materii? Zobaczymy.

TVS Telewizja Sędziszów Małopolski

Follow by Email