Reklama w TOKiS – PRESS: PacNet Tuchola MULTIMAIL LEADER – OPAKOWANIA, to nasza specjalność! – TUCHOLSKA OFICYNA KULTURALNA I SPOŁECZNA / TOKiS – PRESS

Oferujemy różnego rodzaju opakowania z papieru i tektury falistej. Stawiamy na dobrą jakość oraz indywidualne podejście do Klienta. Nasza oferta skierowana jest przede wszystkim do sklepów internetowych oraz prowadzących sprzedaż wysyłkową, potrzebujących solidnego i wygodnego systemu pakowania swoich towarów.

Naszą specjalnością są pudełka „multimail”, przeznaczone do pakowania książek, płyt CD/DVD/Blu-Ray oraz gier i innych przedmiotów o podobnych wymiarach. Obecnie dysponujemy najszerszą ofertą tego typu pudełek w kraju.

Wykonujemy również usługi dodatkowe związane z pudełkami – wykonujemy nadruki firmowe, projektujemy nowe wykrojniki do opakowań.

Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz sprawdzonym dostawcom możemy zapewnić Państwu wysoką jakość oraz konkurencyjne ceny.

Dlaczego my?

– wieloletnie doświadczenie w branży
– konkurencyjne ceny
– możliwość zamawiania niedużych partii
– indywidualne podejście do klienta
– pomoc w projektowaniu opakowań

Prowadzimy również sprzedaż za pośrednictwem serwisu Allegro: pudelka.na.allegro.pl

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą.

__________________________________

Pudełka MULTIMAIL – to składane pudełka przeznaczone do pakowania przedmiotów o regularnych kształtach.

Świetnie sprawdzają się przy wysyłce:

– książek
– płyt CD/DVD/Blu-Ray
– gier
– kalendarzy
– i innych przedmiotów o podobnych wymiarach.

Zapewniają bardzo dobre zabezpieczenie wnętrza oraz szybkość pakowania. Ich użycie jest proste i wygodne – przygotowanie paczki wymaga jedynie kilku ruchów.

Dlaczego multimail?

Bezpieczeństwo przesyłki

Podczas pakowania pudełko szczelnie dopasowuje się do kształtu przedmiotu, owijając go nawet kilkoma warstwami tektury. Dzięki temu wnętrze nie porusza się i jest dobrze zabezpieczone – nawet gdy spakowane przedmioty lekko różnią się rozmiarami.
Uszkodzeniom mechanicznym zapobiega również tworzenie tzw. „stref zgniotu” – szczególnie istotne w przypadku książek z podatną na uszkodzenia i zagięcia twardą oprawą.

W przypadku modeli dopasowanych do wysyłki płyt CD/DVD oferujemy również wersje wyposażone w dodatkową gąbkę zabezpieczającą, co zapewnia jeszcze większe bezpieczeństwo.

# Wygoda i szybkość pakowania

Opakowania multimail pozwalają na znaczne oszczędności czasu.
Dostarczone pudełka są od razu gotowe do użycia – wystarczy owinąć książkę i skleić całość taśmą pakową. Całość zajmuje nawet kilka sekund!
Nie trzeba zastanawiać się nad sposobem zabezpieczenia przesyłki, użyciem dodatkowych materiałów zabezpieczających (gąbek, folii bąbelkowej).

# Uniwersalne rozmiary

Rozmiary przesyłki mieszczącej się do pudełka są elastyczne. Dopasuje się ono do każdej grubości mieszczącej się w podanych wymiarach maksymalnych.
Oznacza to, że do jednego pudełka spakować można zarówno 1 książkę grubości 1 cm, jak i stos wysokości kilku centymetrów.

# Oszczędność miejsca w magazynie

Nasze opakowania przed użyciem są całkowicie płaskie, dzięki czemu można wygodnie składować je ułożone w stabilne pionowe stosy lub ustawiać na boku.
Nie potrzeba też przechowywać folii bąbelkowej ani innych dodatkowych zabezpieczeń.
Nie wymagamy zakupu dużych ilości – co oznacza, że można zamawiać mniejsze partie zgodne z zapotrzebowaniem, tak aby nie przeładować magazynu.

# Bezpieczeństwo palców

Najczęściej stosowane opakowania wycinamy za pomocą tzw. noża falistego:

Dzięki temu brzegi pudełka są „tępe” i nie grożą skaleczeniem zarówno podczas pakowania jak i przy odbiorze przez klienta.

Na życzenie Klienta wykonujemy na pudełkach nadruki firmowe.

***

Zamówienia i wysyłka

Zamówienia:

Zamówienia można składać e-mailowo (packnet.pl@gmail.com) lub telefonicznie (606 235 571).
Aby usprawnić proces realizacji, prosimy podać następujące dane:
– dane do wystawienia faktury VAT;
– adres do wysyłki;
– numer telefonu, pod który ma dzwonić kurier.

W przypadku jakichkolwiek wątpliwości prosimy pytać, udzielimy wszelkich potrzebnych odpowiedzi oraz pomożemy dobrać odpowiedni model do Państwa potrzeb.

Jeżeli żaden z podanych rozmiarów nie spełnia Państwa oczekiwań, istnieje możliwość stworzenia nowego lub modyfikacji istniejącego. Przy projektowaniu naszych opakowań opieramy się na międzynarodowym katalogu FEFCO.
Minimalna wielkość zamówienia w takim przypadku jest uzależniona od rozmiaru opakowania – minimalna opłacalna produkcja to wykorzystanie 500m2 tektury.

W przypadku standardowych pudełek dostępnych w stałej ofercie, minimalna wielkość zamówienia nie jest określona. Oczywiście można łączyć zamówienia – wysłać w jednej paczce kilka rodzajów opakowań.

Na życzenie klienta projektujemy i wykonujemy nadruki firmowe na naszych opakowaniach, z wykorzystaniem metody sito- lub fleksodruku.

Zapraszamy również do zapoznania się z naszym sklepem w serwisie Allegro: pudelka.na.allegro.pl.

Wysyłka:

Współpracujemy z kurierem K-EX. Koszt nadania jednej paczki to 15 zł Netto. Maksymalna wielkość przesyłki określona przez firmę kurierską to 30 kg.

Możemy również skorzystać z innego sposobu transportu – np. w przypadku gdy Klient ma podpisaną korzystniejszą umowę z innym kurierem.

Przy większych zamówieniach transport uzgadniamy indywidualnie z klientem – najczęściej jest to transport własny. Istnieje możliwość wysyłki na paletach.

ZAPRASZAMY DO NASZEJ WITRYNY http://packnet.pl/

***

Tu PacNet, doświadczona i od wielu lat w branży firma z Tucholi, zapraszamy do współpracy !!!

____________________________________________________________________________________

Tel:   606 235 571, 52 334 80 65     E-mail:  packnet.pl@gmail.com