Z paszportem również w Bory Tucholskie! – TUCHOLSKA OFICYNA KULTURALNA I SPOŁECZNA / TOKiS – PRESS

Z paszportem również w Bory Tucholskie!

Już po raz piąty wspólnie z Kujawsko-Pomorską Organizacją Turystyczną zapraszamy mieszkańców regionu i naszych gości do odwiedzania najciekawszych zakątków Kujaw i Pomorza z Paszportem Turystycznym. Do 15 września czekamy na kupony z pieczątkami z odwiedzanych miejsc w ramach „konkursu pieczątkowego”.

Akcję organizujemy tym razem pod szyldem kampanii „Konstelacje dobrych miejsc” (WIĘCEJ). W tegorocznej edycji zachęcamy do odwiedzenia pond 20 miejsc w regionie. Wśród nich są Bydgoszcz i Toruń, Bory Tucholskie, twierdze w Świeciu, Grudziądzu i Chełmnie, sielskie krajobrazy Zakola Wisły, atrakcje Kujaw oraz Włocławka i okolic, Pałuki, Dolina Noteci, nasze uzdrowiska oraz Brodnica i Golubia-Dobrzyń. Paszport zawiera także kalendarium najważniejszych wakacyjnych wydarzeń w regionie.

Zachęcamy do udziału w konkursie pieczątkowym. Wystarczy zebrać cztery pieczątki z odwiedzanych miejsc i do 15 września przesłać kupon konkursowy na adres Kujawsko-Pomorskiej Organizacji Turystycznej. Do wygrania vouchery pobytowe z atrakcjami, zaproszenia do restauracji i na koncerty. Wśród nich weekend na Zamku Golubskim, pobyt w Przystani Powiat Nakielski oraz w Biskupinie. Szczegóły.

Zachęcamy także do udziału w konkursach ogłaszanych na facebookowym profilu Kujawsko-Pomorskie.travel

W tym roku paszport przygotowany został w polsko-angielskiej wersji językowej. W regionie można go otrzymać w punktach informacji turystycznej. Był także dostępny na stoisku Polskiej Organizacji Turystycznej podczas Światowych Dni Młodzieży w Krakowie, na Jarmarku Dominikańskim w Gdańsku, a także podczas Mistrzostw Świata U20 w lekkiej atletyce w Bydgoszczy.

______________________

kujawsko-pomorskie.pl